Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2019

Αποκαλύφθηκε η μεγάλη απάτη με τους «μετανάστες» που μας στέλνουν – Την «πάπια» κάνει ο Ο.Η.Ε. (ΒΙΝΤΕΟ)






Τι έχουν να πουν τώρα οι… «ανθρωπιστές»;
Εκατοντάδες ΜΚΟ είναι αγνώστου ταυτότητας και δρουν σαν «φαντάσματα»!



Αυτό αναφέρουν τα μέσα ενημέρωσης, για τις εν λόγω οργανώσεις, πολλές από τις οποίες κατηγορούνται πως συντηρούν το πρόβλημα του μεταναστευτικού, αντί να το λύνουν, κερδίζοντας πακτωλό χρημάτων από όλο αυτό.

Πέραν τούτου, δεν αποκλείεται ανάμεσα στα μέλη της ΜΚΟ να δρουν, καμουφλαρισμένα, πράκτορες με σκοπό να πλήξουν, με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, τα συμφέροντα της χώρας μας.

Μάλιστα, διεθνής Οργανισμός κρούει τον κώδωνα του κινδύνου, επισημαίνοντας ότι είναι πιθανή η εκμετάλλευση τους για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος ή τρομοκρατικές επιχειρήσεις.

Όπως αναφέρουν τα πρόσφατα στοιχεία, σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό «STAR», τα τελευταία τρία χρόνια είναι εγγεγραμμένες 70 ΜΚΟ. Μετά το τελεσίγραφο εγγράφηκαν 16, εκκίνησαν τις διαδικασίες εγγραφής 69, απενεργοποιήθηκαν 114 που δεν είχαν επικαιροποιήσει τα στοιχεία τους.

450 ΜΚΟ δεν έδωσαν ποτέ κανένα στοιχείο για την ύπαρξη τους!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

«Αυτές οι ΜΚΟ δεν ξέρουμε κατά πόσο έχουν χρηματοδοτηθεί ήδη από το παρελθόν και από που έχουν χρηματοδοτηθεί /CUT/ Αλλά το να έχουν γίνει δράσεις είναι ένα άλλο θέμα διότι ξέρετε μπορεί τα τιμολόγια μου να είναι εντάξει αλλά οι δράσεις να μην είναι», δήλωσε πρώην διευθυντής της ΔΟΜ Ελλάδας.

Οι ΜΚΟ που καταγράφηκαν στο μητρώο του Υπουργείου Εσωτερικών μετά το «τελεσίγραφο» της κυβέρνησης είναι μόλις 86 με μόνο 13 ΜΚΟ του εξωτερικού!

Οι ανύπαρκτοι έλεγχοι, ειδικά κατά την τελευταία πενταετία της Αριστεράς, άνοιξαν «πόρτες» για ξέπλυμα μαύρου χρήματος και τρομοκράτες.

Τι απαντά, όμως, για όλα αυτά η… Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τις ΜΚΟ;

Σύμφωνα με τον Ο.Η.Ε., λοιπόν, όλα βαίνουν καλώς, και συχνοί έλεγχοι γίνονται και πλήρης διαφάνεια υπάρχει στη χρηματοδότησή τους.

Τι άλλο θα έλεγαν άλλωστε…

Ωστόσο, στην Ελλάδα δεν έχουν δοθεί συγκεκριμένα στοιχεία για τα ποσά που έχουν δοθεί στις ΜΚΟ, ούτε για το πόσες φορές ή κάθε πότε έγινε έλεγχος.

Για το γεγονός ότι 450 οργανώσεις δεν ενεγράφησαν στο Μητρώο του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, η Ύπατη Αρμοστεία ισχυρίζεται ότι έγινε για… τεχνικούς λόγους και θεωρεί ότι η συλλήβδην στοχοποίηση και απαξίωση της δουλειάς και του προσωπικού τους είναι απολύτως καταδικαστέες.

Με άλλα λόγια ο Ο.Η.Ε. κάνει την… «πάπια» και πολύ φοβόμαστε πως έχει λερωμένη την φωλιά του, με όλο και περισσότερες ενδείξεις να συγκεντρώνονται σχετικά με την ύπαρξη σχεδίου συγκέντρωσης παράνομων μεταναστών στην πατρίδα μας.





φωτο eurokinissi


fonaklas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου