Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2021

ΠΑΟΚ: Αρνητικός για τα 1.000 άτομα στα γήπεδα



Δυσαρέσκεια προκάλεσε στον ΠΑΟΚ η χθεσινή απόφαση της κυβέρνησης για την προσέλευση φιλάθλων στα γήπεδα στο πλαίσιο των νέων μέτρων για τον κορονοϊό. Το όριο των 1.000 θεατών πλήττει όλες τις ομάδες και ο ΠΑΟΚ αναμένεται να εκφράσει την αντίθεσή του στο μέτρο στη σημερινή σύσκεψη της Super League.
Ο σύλλογος της Θεσσαλονίκης, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, θεωρεί πως πρόκειται για μέτρα που κινούνται σε λανθασμένη κατεύθυνση, με τιμωρητική διάθεση απέναντι σε φιλάθλους, αρκετοί εκ των οποίων πήραν την απόφαση να εμβολιαστούν προκειμένου να καταστεί δυνατό να αποκτήσουν εισιτήριο διαρκείας και να παρακολουθούν την ομάδα τους.

Εφόσον η κατάσταση της πανδημίας επιτάσσει αυστηρότερα μέτρα, το κοινωνικά δίκαιο και εφαρμόσιμο μέτρο θα ήταν μειωμένη παρουσία, αλλά σε ποσοστό τουλάχιστον 30% της χωρητικότητας ανά θύρα, ώστε και οι αποστάσεις να τηρούνται και οι έλεγχοι να διευκολυνθούν, αλλά και τουλάχιστον οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας -πλήρως εμβολιασμένοι- να μην αντιμετωπιστούν τιμωρητικά. Στην πράξη είναι αδύνατο για όλες τις ομάδες να βρουν έναν δίκαιο τρόπο ώστε με 1.000 εισιτήρια να εξυπηρετήσουν όσους δικαιούνται να βρίσκονται στη θέση τους.

Την αντίθεσή τους με το πλαφόν 1.000 φιλάθλων στα γήπεδα εξέφρασαν και ο Ολυμπιακός, η ΑΕΚ και ο Παναθηναϊκός.



fonaklas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου