Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2021

ΓΝΧ: Ρεκόρ κρουσμάτων σε υγειονομικούς - Έδιωξαν 7.000 νοσηλευτές για να κολλάνε μεταξύ τους οι… εμβολιασμένοιΥγειονομική «βόμβα» έχει πέσει τις τελευταίες ημέρες στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας, καθώς αυξάνονται διαρκώς τα κρούσματα στο νοσηλευτικό προσωπικό.

Την Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου..βρέθηκαν τέσσερα νέα κρούσματα σε νοσηλεύτριες του νοσοκομείου. Τις τελευταίες εβδομάδες οι μολύνσεις εμφανίζονται η μια μετά την άλλη σε γιατρούς, νοσηλευτές, τραυματιοφορείς, οι οποίοι σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας evima.gr κολλάνε και ασθενείς.

Υγειονομικές πηγές ανάφεραν χαρακτηριστικά στο Μέσο ότι, «δεν υπάρχει λόγος πλέον να μετράμε τα κρούσματα, θα κολλήσουμε όλοι. Η κατάσταση είναι τραγική. Έχουμε μπροστά μας πολύ δύσκολες ημέρες, δεν θα μπορέσουμε να εξυπηρετήσουμε τους ασθενείς».

Κολλάμε ο ένας μετά τον άλλον. Περιμένουμε πολλά αποτελέσματα εργαζόμενων που έχουν υποβληθεί σε μοριακό έλεγχο τις επόμενες ώρες, πολύ φοβάμαι πως τα κρούσματα θα είναι πολλά», δήλωσαν χαρακτηριστικά όπως αναφέρει το evima.gr.

Και αυτό είναι ένα μόνο από τα πολλά παραδείγματα του τραγικού αδιεξόδου στο οποίο έχει οδηγηθεί το ΕΣΥ εξαιτίας της κυβερνητικής πολιτικής. Η κυβέρνηση απαξίωσε 7.000 υγειονομικούς και τους οδήγησε στην πείνα στερώντας τους ασθενείς από τις πολύτιμες υπηρεσίες ενός έμπειρου προσωπικού με την δικαιολογία της ασφάλειας και τώρα να που οι εμβολιασμένοι υγειονομικοί κολλάνε μεταξύ τους και κολλάνε και τους ασθενείς!


fonaklas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου