Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2021

Ενημέρωση του Δημοτικού Συμβουλίου για τη «Σχεδία»Εκτενή ενημέρωση για την πορεία του Κέντρου Πρόληψης «Σχεδία» έκανε κατά την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου η πρόεδρός του Σοφία Μαρκούλα.

Το Κέντρο Πρόληψης μετά από ένα μεγάλο διάστημα κλυδωνισμών και προβλημάτων άνοιξε μια νέα σελίδα.

Όπως ανέφερε η κ. Μαρκούλα το αποθεματικό που υπήρχε όταν ανέλαβε ανερχόταν στις 677 χιλιάδες με πολλές όμως οικονομικές εκκρεμότητες οι οποίες σταδιακά τακτοποιούνται.

Στο διάστημα αυτό έγινε συνάντηση με την Διοίκηση του ΟΚΑΝΑ σε πολύ καλό κλίμα. Επιθυμία του ΟΚΑΝΑ είναι να στηρίξει τη Σχεδία η οποία είχε να παρουσιάσει ένα υποδειγματικό έργο, τόνισε η κ. Μαρκούλα. Ανέφερε ότι η κατεύθυνση του ΟΚΑΝΑ είναι η προβολή του Κέντρου Πρόληψης μακριά από δικαστικές και άλλες αντιπαραθέσεις.

«Ο ΟΚΑΝΑ χαιρέτησε τις πρωτοβουλίες αναβάθμισης του νέου Διοικητικού Συμβουλίου και έχουμε την αμέριστη συμπαράστασή του στο έργο και τις πρωτοβουλίες εξωστρέφειας» σημείωσε η κ. Μακρούλα.

Παρουσίασε αναλυτικά όλες τις πρωτοβουλίες της Διοίκησης που υλοποιήθηκαν μέχρι σήμερα σε επιστημονικό επίπεδο καθώς και σε επίπεδο συνεργασίας με όλους τους φορείς της περιοχής.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου