Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2021

Η οικογένεια Μητσοτάκη, αποτελεί την προσωποποίηση της προδοσίας και στην Ιστορία θα καταγραφούν ως ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.




Η επίσπευση των διαδικασιών, για την όσο πιο γρήγορη ένταξη των Σκοπίων στην Ε.Ε, ήταν ο λόγος της απρογραμμάτιστης και αιφνίδιας επίσκεψης του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Βουλγαρία....
Σύμφωνα με απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες, οι οποίες μάλιστα προέρχονται από τη γείτονα χώρα, καθώς εδώ στην Αθήνα, δεν έχουν διαρρεύσει και πολλά, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ζήτησε από το νεοεκλεγέντα ηγέτη της Βουλγαρίας Κιρίλ Πετκόφ, να άρει το συντομότερο δυνατό, το Βουλγαρικό ΒΕΤΟ, ώστε να ολοκληρωθεί και το συντομότερο δυνατό η ένταξη των Σκοπίων στην Ευρωπαϊκή Ένωση.
Με δεδομένο, ότι ο Μητσοτάκης αδυνατεί να κυρώσει τα Πρωτόκολλα με τα Σκόπια, επιδιώκει να αμβλύνει τη δυσμένεια εις την οποία έχει πέσει, κυρίως στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, αναλαμβάνοντας αυτή τη πρωτοβουλία και θέλοντας, τουλάχιστον σε ένα βαθμό, να διαχωρίσει τη θέση του, σε σχέση με το κομμάτι των Κοινοβουλευτικών, που του ξεκαθάρισαν ότι σε περίπτωση που έρθουν τα Μνημόνια με τα Σκόπια στη Βουλή, αυτοί θα τα καταψηφίσουν.
Βεβαίως, η στάση του αυτή, τον καθιστά υπόλογο, προς τον Ελληνικό λαό.
Διότι, είναι πολύ νωπή, η προεκλογική του δέσμευση για ΒΕΤΟ, στην ένταξη των Σκοπίων στην Ε.Ε, μια δέσμευση φυσικά που του έδωσε και την αυτοδυναμία.
Μια δέσμευση, που σήμερα την καταπατά, θέλοντας να γίνει αρεστός, στον ξένο παράγοντα, αδιαφορώντας αν αυτό αντίκειται στο Εθνικό συμφέρον.
Όμως, εδώ που τα λέμε, η οικογένεια Μητσοτάκη, ανέκαθεν ''δούλευε'' εις βάρος του Εθνικού συμφέροντος.
Τον καιρό της κατοχής, υπήρξαν συνεργάτες των Ναζί.
Με την αποστασία, έγιναν οι πρόδρομοι της Χούντας.
Στην Πορτογαλία το ΄92, ξεπούλησαν την Μακεδονία.
Την περίοδο 2008-2009, έσκαβαν τον λάκκο του Καραμανλή, για να έρθει ο ΓΑΠ και να φέρει τα Μνημόνια.
Δεν μας παραξενεύει λοιπόν το γεγονός, πως ένας Μητσοτάκης, που αυτή τη φορά ονομάζεται Κυριάκος, ''δουλεύει'' ώστε να μπουν οι Σλαβοκατσίβελοι στην Ε.Ε με το όνομα Μακεδονία.
Η οικογένεια Μητσοτάκη, αποτελεί την προσωποποίηση της προδοσίας και στην Ιστορία θα καταγραφούν ως ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου