Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2021

Επιβάλλουν μέτρα και δεν ξέρουν ότι οι μάσκες FFP2 ή Ν95 είναι ημερήσιας χρήσης!



Απίστευτες κυβερνητικές παλινωδίες μετά από δύο χρόνια πανδημίας

Εκτός πραγματικότητας εξακολουθούν να είναι πολλά κυβερνητικά πρόσωπα, καθώς όχι μόνο δεν γνωρίζουν τα βασικά, αλλά εξακολουθούν να παραμένουν ανενημέρωτα! Εν μέσω μιας τόσο σοβαρής εξέλιξης της πανδημίας και ενώ λαμβάνεται το ένα μέτρο πίσω από το άλλο, με συνεχείς ανακοινώσεις και εξαγγελίες, ο Μάκης Βορίδης εξέπληξε όσους σήμερα τον παρακολουθούσαν, καθώς μόλις ανακάλυψε ότι οι μάσκες FFP2 – Ν95 είναι ημερήσιας χρήσης!

Μετά από δύο χρόνια πανδημίας, θεωρείται αδιανόητο κυβερνητικά στελέχη πρώτης μάλιστα, γραμμής, να παραμένουν αδιάφορα για τόσο κρίσιμα ζητήματα…

Ο υπουργός Εσωτερικών, μιλώντας στην τηλεόραση του Ant1, «έπεσε από τα σύννεφα» με την πληροφορία ότι οι μάσκες FFP2 ή Ν95 αποτελούν μεγάλο κόστος για τους πολίτες και είναι μίας χρήσης. Συγκεκριμένα, ο υπουργός Εσωτερικών σχολιάζοντας το πάρτι αισχροκέρδειας με τις μάσκες υψηλής προστασίας FFP2 ή Ν95, το οποίο και είναι σε εξέλιξη μετά την ανακοίνωση των μέτρων από την κυβέρνηση που επιβάλλουν είτε διπλές μάσκες είτε FFP2 και Ν95 για τα ΜΜΜ και τα σούπερ μάρκετ-, συνειδητοποίησε ότι όχι μόνο οι συγκεκριμένες μάσκες είναι ιδιαίτερα κοστοβόρες, αλλά και μίας χρήσεως!

«Αν έχεις πέντε παιδιά και παίρνεις 600 -700 ευρώ το μήνα σημαίνει ότι θέλεις, 5 ευρώ την ημέρα δηλαδή 150 ευρώ το μήνα για να έχεις μία τέτοια μάσκα ώστε να μετακινηθούν τα παιδιά σου κι εσύ» ανέφερε ο κ. Βορίδης, ενώ είπε ότι «αυτό δεν είναι μίας χρήσης», με αποτέλεσμα ο δημοσιογράφος να του απαντήσει ότι «κι όμως (…) είναι ημερήσιας χρήσης και η ffp2 και η Κ95»!




newsbreak.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου