Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2021

Έρχεται λαίλαπα στους δρόμους και στις δικαστικές αίθουσες…



Σε συνέντευξή του στην γερμανική εφημερίδα «Neue Osnabrücker Zeitung», την οποία επικαλείται το γερμανόφωνο Russia Today, ο επικεφαλής της KBV (Γερμανικός Σύλλογος Νομικών Ιατρών Ασφάλισης Υγείας), Andreas Gassen -ΟΧΙ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΥΧΑΙΟΣ- τόνισε ότι πως απορρίπτει τον υποχρεωτικό εμβολιασμό, καθώς θα οδηγήσει σε ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ και ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ.
Αναφέρθηκε δε, στο θέμα της δημιουργίας ενός κεντρικού μητρώου εμβολιασμών που σχετίζεται με αυτή την πολιτική εξαναγκασμού, επισημαίνοντας πως, κατά την γνώμη του, η εφαρμογή θα ήταν μη ρεαλιστική στο εγγύς μέλλον. Σύμφωνα με τον Γκασέν, η κατασκευή θα «διαρκούσε μήνες, ίσως και χρόνια».

Η τρέχουσα άποψή του για τις τελευταίες δηλώσεις πολιτικών για τα επερχόμενα σχέδια, την στρατηγική εμβολιασμού και την διαχείριση κρίσεων είναι ξεκάθαρη:

«Δεν μπορείς να επιβάλεις σοβαρά έναν υποχρεωτικό εμβολιασμό στους ανθρώπους και μετά να ανακαλύψεις ότι η επίδραση του εμβολίου διαρκεί μόνο μερικούς μήνες.

Όσο δεν υπάρχει τελική απάντηση στα βασικά ερωτήματα, οι πολιτικοί θα πρέπει να καλύπτονται από απλές ανακοινώσεις υποχρεωτικών εμβολιασμών, διαφορετικά θα δημιουργηθούν απραγματοποίητες προσδοκίες από την μια (σ.σ. θα πάρετε τις ζωή σας πίσω, το βλέπουμε ήδη στην Ελλάδα) και θα τροφοδοτηθούν άσκοπα κοινωνικές συγκρούσεις από την άλλη (σ.σ. λαϊκές εξεγέρσεις, οι οποίες ίσως ανατρέψουν τους πολιτικούς και προκαλέσουν την έλευση νέων ηγετών)».

Ο Gassen συνεχίζει: «Εάν στο τέλος της ημέρας δεν εμβολιαστούν σημαντικά περισσότεροι άνθρωποι, ο υποχρεωτικός εμβολιασμός δεν θα κάνει πολλά εκτός από τον μαζικό θυμό, τις επιθετικές διαδηλώσεις και μια πλημμύρα αγωγών (σ.σ. δικαστήρια κατά πολιτικών, τηλέ-ειδικών κτλ.)».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου