Πέμπτη 30 Ιουνίου 2016

Συνελήφθη άμεσα 35χρονος για ληστεία σε βάρος 80χρονης ημεδαπής στην πόλη των Ιωαννίνων




Αναζητείται συνεργός του

Οι συντονισμένες και μεθοδικές έρευνες των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, οδήγησαν στον εντοπισμό και τη σύλληψη 35χρονου ημεδαπού για ληστεία σε βάρος 80χρονης ημεδαπής, στην πόλη των Ιωαννίνων.
Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για το αδίκημα της ληστείας ενώ τις ίδιες κατηγορίες αντιμετωπίζει και ένας 32χρονος ημεδαπός Ρομά συνεργός του, που αναζητείται.
Ειδικότερα, χθες (29-06-2016) το πρωί στην πόλη των Ιωαννίνων, οι προαναφερόμενοι δράστες ενεργώντας από κοινού, μετέβησαν με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο σε μονοκατοικία ιδιοκτησίας 80χρονης ημεδαπής, όπου ο 35χρονος εισήλθε σε αυτή και αφαίρεσε χρηματικό ποσό, κοσμήματα και προσωπικά έγγραφα.
Κατά τη διαφυγή του, έγινε αντιληπτός από την παθούσα που επέστρεφε εκείνη την ώρα στο σπίτι της, στην οποία άσκησε σωματική βία, τραυματίζοντάς την ελαφρά, προκειμένου να διατηρήσει τα κλοπιμαία και να διαφύγει.
Εκδόθηκαν άμεσα αστυνομικές αναζητήσεις, στις οποίες συμμετείχαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. καθώς και δικυκλιστές του Τμήματος Τροχαίας Ιωαννίνων, στο πλαίσιο των οποίων ο 35χρονος εντοπίστηκε άμεσα στην πόλη των Ιωαννίνων και συνελήφθη.
Μέρος των κλοπιμαίων που βρέθηκε στην κατοχή του κατασχέθηκε και αποδόθηκε στην παθούσα.Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων, ενώ οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου