Πέμπτη 30 Ιουνίου 2016

Επιτυχιών συνέχεια... τρίτη θέση οι Παγκορασίδες του ΓΣ Άρτα Volley



Την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο -όπως και πέρυσι- κατέκτησαν οι Παγκορασίδες του ΓΣ Άρτα Volley στο final-four που έγινε το Σαββατοκύριακο στην Πρέβεζα, αποδεικνύοντας την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στα τμήματα υποδομής του συλλόγου.
Σε σχετικό δελτίο τύπου η Άρτα Volley αναφέρει: «Θα μπορούσαμε ακόμη καλύτερα, υπήρχαν οιπροϋποθέσεις και το υλικό, αλλά το όνομα και μόνο του Ηρακλή λειτούργησε αρνητικά για μας και χάσαμε φυσιολογικά στον ημιτελικό.
Δεν είμαστε αχάριστοι και η τρίτη θέση (3η) και μάλιστα για 2η συνεχόμενη χρονιά είναι τεράστια επιτυχία, αν αναλογιστούμε ότι στο πρωτάθλημα συμμετείχανε 22 ομάδες.
Συγχαρητήρια στις αθλήτριές μου για την υπομονή τους όλη την χρονιά, συγχαρητήρια στον συνάδελφό μου Αποστόλη Πορτοβάρα που μαζί αφιερώσαμε πολλές προπονητικές ώρες, συγχαρητήρια στον Ηρακλή για την κατάκτηση του τίτλου, όπως και στην ομάδα του Φιλαθλητικού για την 2η θέση.
Τέλος συγχαρητήρια στην Βολίδα και στον Σπύρο Καρδάμη για την ομολογουμένως τιτάνια προσπάθεια που καταβάλει για να αναδείξει το Κερκυραϊκό Βόλεϊ και που για πρώτη φορά σε final-four έδειξε πολύ καλά στοιχεία. Καλό καλοκαίρι πλέον σε όλους» είπε ο 1ος προπονητής μας Γιάννης Σταμούλης με την λήξη του μικρού τελικού..
Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι ο Ηρακλής κατέκτησε τον 10ο του τίτλο στις Παγκορασίδες στα 16 χρόνια του θεσμού, νικώντας στον τελικό τον Φιλαθλητικό Πρέβεζας με 3-0 σετ (25-16, 25-21, 25-11).
Στον μικρό τελικό η ομάδα μας νίκησε 3-1 σετ την Βολίδα Κέρκυρας (25-19, 25-15, 20-25, 25-09), με τις αθλήτριές μας να στήνουν τρελό πανηγύρι και να αποθεώνονται από την κερκίδα μας, που και σε αυτό το παιχνίδι κέρδισε τις εντυπώσεις.
Έπαιξαν για την ομάδα μας Θεοδώρα Πορτοβάρα, Κατερίνα Γκούμα, Αγγελική Σάρκα, Μελιτίνα Παπαδημητρίου, Θεοδώρα Βαρέλη, Έλενα Σεντόρη, Αμαλία Πορτοβάρα, Χριστίνα Λαινά, Χριστίνα Κόκκινου, Δέσποινα Κόκκινου και Ζωή Ζυγούρη.
Για την Βολίδα αγωνιστήκανε οι: Σουρβίνου, Καπεντάνι, Καποδίστρια, Τόντι, Κοτσουλούκα, Βιτέζ, Κασφίκη, Κόντη, Λάτσα.
Την απονομή στην ομάδα μας έκανε ο Λευτέρης Βαρέλης, μέλος της Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Ε., μαζί με την Ιφιγένεια Τέφα Πρόεδρος του Φιλαθλητικού Πρέβεζας. Ταυτόχρονα από την απονομή απουσιάζανε οι Χριστίνα και Δέσποινα Κόκκινου που είχανε εκδηλώσεις με το χορευτικό τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου