Πέμπτη 30 Ιουνίου 2016

Πρόγραμμα διδασκαλίας της Ελληνικής γλώσσας Υποδοχή αλλοδαπών σπουδαστών στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων
Το Κέντρο Διδασκαλίας Ελληνικής Γλώσσας και Πολιτισμού του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, συνεχίζοντας τη δράση του στην κατεύθυνση της προώθησης και διάδοσης της ελληνικής γλώσσας και του ελληνικού πολιτισμού, διοργανώνει και φέτος τον Ιούλιο Θερινό Πρόγραμμα διδασκαλίας της Ελληνικής γλώσσας και του Ελληνικού πολιτισμού για ομογενείς και αλλοδαπούς σπουδαστές, από τη Δευτέρα, 4 Ιουλίου έως και την Παρασκευή, 29 Ιουλίου 2016.
Πιο συγκεκριμένα, θα υλοποιηθεί το πάγιο αυτοχρηματοδοτούμενο θερινό πρόγραμμα του Κέντρου «Θερινό ΚΕ.Δ.Ε.Γ.ΠΟ. 2016» στο οποίο θα συμμετάσχουν σαράντα (40) σπουδαστές και με το οποίο δίνεται η δυνατότητα σε ομογενείς-αλλοδαπούς που επισκέπτονται την Ελλάδα να παρακολουθήσουν μαθήματα ελληνικής γλώσσας, καταβάλλοντας αντίτιμο διαμονής, διατροφής και δίδακτρα.
Οι συμμετέχοντες προέρχονται από δεκαεφτά (17) διαφορετικές χώρες (Αλβανία, Αυστραλία, Αυστρία, Βουλγαρία, Γαλλία, Γερμανία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ιαπωνία, Ισπανία, Κίνα, Κορέα, Λευκορωσία, Ουκρανία, Πολωνία, Ρωσία, Σερβία, Τουρκία).
Το ΚΕ.Δ.Ε.Γ.ΠΟ. υποδέχεται τους αλλοδαπούς σπουδαστές του τη Δευτέρα, 4 Ιουλίου 2016 και ώρα 10:00 π.μ., στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του ΔΙ.Κ.Ε.Π.Π.Ε.Ε. «Σταύρος Νιάρχος» με την παρουσία του Προέδρου του ΚΕ.Δ.Ε.Γ.ΠΟ. Πρύτανη κ. Γεώργιου Καψάλη, μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Κέντρου καθώς και του διδακτικού και διοικητικού προσωπικού του Κέντρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου