Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2021

Και στη Λαμία… “Θεματοφύλακες του συντάγματος” (ΕΙΚΟΝΕΣ)



Αυτοπροσδιορίζονται ως «απλοί, καθημερινοί άνθρωποι που, βλέποντας τα εγκλήματα που συμβαίνουν εδώ και χρόνια στην Ελλάδα, και ιδιαίτερα το τελευταίο διάστημα, αποφάσισαν να δράσουν πρώτα ατομικά, και μετά συλλογικά, ώστε να ελευθερωθούμε και πάλι».

Στο πλαίσιο αυτό, στο μανιφέστο τους οι «Θεματοφύλακες» ισχυρίζονται ότι εξαιρούνται από μάσκες, πρόστιμα, τεστ, εμβόλια, και οτιδήποτε είναι αντισυνταγματικό.



Όχημα “Θεματοφυλακής” βρίσκεται και στην πόλη της Λαμίας, προκαλώντας το ενδιαφέρον ή…την περιέργεια των συμπολιτών μας









Πως λειτουργεί

Το «Σώμα Θεματοφυλακής» έχει «διοικητή» με έντονη παρουσία στα social media και πυρήνες σε όλη την Ελλάδα αναζητώντας μέλη μέσω συγκεκριμένης διαδικασίας.




«Επικοινωνείς με κάποιον από τους Θεματοφύλακες της περιοχής σου και πηγαίνεις, μετά από την καθοδήγηση του Θεματοφύλακα, στο αστυνομικό τμήμα που ανήκεις για να καταθέσεις την αναφορά-καταγγελία-μήνυση εναντίον όλων αυτών που έχουν συμβάλει εδώ και δεκαετίες στο ξεπούλημα του Έθνους και την κατάλυση του Συντάγματος, και παρανομούν ασυστόλως εναντίον των πολιτών του Έθνους. Όλοι οι επίορκοι πολιτικοί και μέλη του συστήματος από το 2011 έχουν διαπράξει το κακούργημα της Εσχάτης Προδοσίας, έχοντας διαμελίσει και ξεπουλήσει την κυριαρχία της χώρας σε ξένα εδάφη».


Αφού ολοκληρωθεί ουσιαστικά η εγγραφή, «γίνεσαι ξανά Έλληνας πολίτης, κατοχυρώνεις τα Συνταγματικά σου δικαιώματα, είσαι υπεύθυνος πλέον του Εαυτού σου, και φυλάττεις το Σύνταγμα», έχοντας συνυπογράψει τα 36 σημεία για την ένωση των Ελλήνων. Μεταξύ αυτών, «η άσκηση ποινικών διώξεων και η απόδοση των μέγιστων ποινών σε όσους εμπλέκονται στην εφαρμογή των μέτρων, που καταπατούν τα ανθρώπινα δικαιώματα και το Σύνταγμα με πρόσχημα την πανδημία».










lamianow.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου