Κυριακή 19 Ιουνίου 2016

Νέο «Καραμανλικο Κόμμα» για να σωθεί η Πατρίδα!









Νέο Κεντροδεξιό «Καραμανλικο Κόμμα»ετοιμάζεται σύντομα στην Ελλαδα( αν δεν συμβει κάποιο απρόοπτο και παραμείνει στην ηγεσία τη ΝΔ ο Κ.Μητσοτακης) σαρώνοντας όλο το παλαιοκομματικο σύστημα (πλην πολλών εξαιρέσεων ) ,που κατεστρεψε την χώρα και καταφτωχυνε υλικά και πνευματικά τους Έλληνες ,μετατρέποντας τον ενδοξοτερο λαό της Ιστορίας και του Παγκόσμιου Πολιτισμού,σε τραγικό επαίτη του Βερολινου!

Το Νέο «Καραμανλικο Κόμμα» θα έχει τη μορφή εθνικού ,πολιτικού , οικονομικού και κοινωνικού ταυτόχρονα ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ,θα βασιστεί στις αρχές ,τα ιδανικά και τις αξίες της ίδιας της Ελλαδας και του λαού μας ,που πάντα μας έβγαλαν ΝΙΚΗΤΕΣ στις πιο δύσκολες περιόδους της ιστορίας,ενω θα χτίσει μία δυναμική στρατηγική σχέση με την Ρωσια ,σε όλα τα επίπεδα,με την αυτονόητη προϋπόθεση ότι θα εξυπηρετείται το Εθνικό και Οικονομικό Συμφέρον!
Ο ηγέτης της Ρωσιας ,Βλαδιμηρος Πουτιν ,αποτελεί σήμερα ενα επιτυχημένο παγκόσμιο πρότυπο Ορθόδοξου Ηγετη για τον Ελληνισμό,στις βυζαντινές ρίζες του οποίου βασίζεται η χρήστη διακυβέρνηση της Ρωσιας ,σε συνδυασμό με την ιστορική κληρονομιά του ομοδοξου ρωσικού λαού ,στους αγώνες ,εναντίον των Ταταρων ,Τούρκων , Ναζισμού,και του Ισλαμικού εξτρεμισμου! Ελλαδα και Ρωσια ,έχουν μια ισχυρή Ορθόδοξη Πίστη ,που κάνει αδελφούς τους δύο λαούς ,αλλά έχουν ταυτόχρονα και κοινά γεωπολιτικά ,οικονομικά και στρατηγικά συμφέροντα!
Το Νέο «Καραμανλικο Κόμμα» αναμένεται να είναι η μεγάλη εθνική ευκαιρία της Ελλαδας ,να ξεφύγει οριστικα από τα μνημόνια ,τη φτώχεια,αξιοποιωντας τη Νέα Στρατηγική Σχέση με τη Ρωσια του Πουτιν και τον τεράστιο ορυκτό και υποθαλάσσιο πλούτο της ελλαδικής ΑΟΖ! Τέλος ,θα γιγαντωθει το κυμα Θρησκευτικού και πολιτισμικού Τουρισμού από τη Ρωσια προσφέροντας επιπρόσθετα έσοδα στην Ελλαδα ,καθώς η χώρας μας θα αποτελέσει τον πιο φιλικό και δημοφιλή προορισμό για εκατομμύρια Ρώσους!
Το Νέο «Καραμανλικο Κόμμα», αναμένεται να σαρώσει κυριολεκτικά,φερνοντας την μεγάλη Δημοκρατική Αλλαγή που επιθυμεί ο προδομένος Ελληνικός Λαός!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου