Τετάρτη 1 Ιουνίου 2016

ΧΑΝΤΜΠΟΛ - Συνεχίζουν δυνατά τα Τμήματα Υποδομών του ΑΟΙ



Με αμείωτο το ενδιαφέρον συνεχίζεται η αγωνιστική δράση των Τμημάτων Υποδομών του Α.Ο. Ιωαννίνων στο Χάντμπολ.

Οι μικροί του ΑΟΙ, το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε είχαν και πάλι αγώνες, οι οποίοι αυτή τη φορά διεξήχθησαν στο Δημοτικό Γήπεδο Αγρινίου, ενώ η αγωνιστική τους δράση συνεχίζεται το Σάββατο 4 Ιουνίου, στο Κλειστό Γυμναστήριο της Λιμνοπούλας.

Το Σάββατο λοιπόν, οι Παμπαίδες Β’ του ΑΟΙ, αντιμετώπισαν την αντίστοιχη ομάδα της Προοδευτικής Αγρινίου, στο πλαίσιο της 5ηςαγωνιστικής.

Οι μικροί του ΑΟΙ, κέρδισαν με το ευρύ 21 – 13, σε ένα πραγματικό ντέρμπι στο 1ο ημίχρονο, καθώς στη συνέχεια οι Γιαννιώτες «ξύπνησαν», αποδίδοντας υποδειγματικά στην άμυνα και από το 26ο μέχρι 40ο λεπτό δέχτηκαν μόλις 2 τέρματα. Εξαιρετική η απόδοση όλων των αθλητών του Βασίλη Σιαράβα.

Τα πεντάλεπτα: 2-1, 4-4, 4-5, 6-6, 8-8, 8-12, 9-15, 10-17, 12-19, 13-21.

ΑΟΙ (Βασίλης Σιαράβας): Λ. Αρλέτος, Δ. Μπλέτσας, Κ. Σακκάς, Χ. Σκανδάλης, Μ. Μηλιώνης, Β. Σιώμος, Δ. Βαγγελής, Β. Κόκκας, Α. Σιαράβας.



Τα Μίνι

Την ίδια ημέρα η ομάδα Μίνι του ΑΟΙ, αντιμετώπισε την αντίστοιχη ομάδα της Άρτας.

Εξαιρετική ήταν και πάλι η εμφάνιση των μικρών παιχτών του ΑΟΙ, οι οποίοι αν ήταν πιο αποτελεσματικοί στην τελική προσπάθεια, θα είχαν πετύχει μεγαλύτερη νίκη. Παρ’ όλα αυτά πήραν το ροζ φύλλο αγώνα με 10-15 και με τον προπονητή Οδυσσέα Λάμπρου, να δίνει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους αθλητές, με πολύ καλές εμφανίσεις σε άμυνα και επίθεση, χωρίς κάποιος να υστερήσει.

Τα πεντάλεπτα: 1-2, 2-4, 3-7, 5-7, 6-10, 8-13, 9-14, 10-15.

ΑΟΙ (Οδυσσέας Λάμπρου): Μ. Χατζηεμμανουήλ. Φ. Σιώμος, Φ. Κίτσογλου, Α. Κόκκας, Β. Λάμπρου, Α. Σιαράβας, Γ. Ρίζος, Λ. Αρλέτος, Λ. Κοντογιάννης, Μ. Ζενάι.

Οι Παγκορασίδες

Τέλος, ένα εντυπωσιακό παιχνίδι, έγινε το Σάββατο ανάμεσα στις Παγκορασίδες του ΑΟΙ και την αντίστοιχη ομάδα της Προοδευτικής Αγρινίου.

Με καλοστημένη άμυνα και αρκετά βελτιωμένη στην επίθεση σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι με την Αναγέννηση Άρτας η νεοσύστατη ομάδα των Παγκορασίδων του Α.Ο. Ιωαννίνων, σε ένα πολύ όμορφο παιχνίδι που ήταν ντέρμπι σε όλη τη διάρκειά του, ξεσήκωσε τους φιλάθλους στην κερκίδα του ΔΑΚ Αγρινίου.

Το παιχνίδι, κρίθηκε κυριολεκτικά στο φινάλε με λάθος της Γιαννιώτικης ομάδας 10 μόλις δευτερόλεπτα πριν το τέλος του, η οποία στη συνέχεια αδράνησε αμυντικά με αποτέλεσμα η ομάδα του Αγρινίου να πετύχει μακρινό τέρμα από τα 15 μέτρα στο τρία δευτερόλεπτα πριν το σφύριγμα της λήξης και έτσι να διαμορφωθεί το τελικό 8-8.

Τα πεντάλεπτα: 2-1, 3-2, 3-3, 3-4, 4-4, 6-5, 6-6, 6-6, 6-8, 8-8.

ΑΟΙ (Οδυσσέας Λάμπρου): Γ. Λέττα, Π. Φαντάκη, Μ. Κύρκου, Β. Τσουμελέκα, Ε. Ρίζου, Κ. Σιώμου, Ε. Λάμπρου.


Επόμενη αγωνιστική

Η επόμενη αγωνιστική θα διεξαχθεί στο ΕΑΝΚΙ το Σάββατο 4 Ιουνίου ως εξής:

Παμπαίδες ΑΟΙ – Παμπαίδες Γ.Σ. Άρτας

Μίνι ΑΟΙ – Μίνι Γ.Σ. Άρτας

Παγκορασίδες ΑΟΙ- Παγκορασίδες Αναγέννησης Άρτας.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου