Παρασκευή 17 Ιουνίου 2016

Mythos taverna όταν η θάλασσα “ανοίξει” την όρεξηστον Αδελιανό Κάμπο στο Ρέθυμνο της Κρήτης


Από τις διακοπές δεν μας μένουν ως ανάμνηση μόνο τα μπάνια και οι παραλίες, αλλά και οι γεύσεις που δοκιμάζουμε στα νησιώτικα εστιατόρια και τις παραθαλάσσιες ταβέρνες.
Καλοκαίρι χωρίς γεύσεις δεν γίνεται. Όσο κι αν προσπαθούμε το βέβαιο είναι ότι δύσκολα
αντιστεκόμαστε στις δελεαστικές προτάσεις του Mythos taverna στον Αδελιανό Κάμπο στο Ρέθυμνο της Κρήτης ,ώστε σε περίπτωση που βρεθείτε στα πέριξ, να το επισκεφτείτε.
Έχετε σκεφτεί ποτέ τι είναι αυτό που σας κάνει να επιλέξετε ένα εστιατόριο πέραν του φαγητού;
Έχετε αναρωτηθεί ποτέ γιατί ενώ το φαγητό ήταν καλό, δεν καταφέρατε να περάσετε καλά; Έχετε εντοπίσει άλλους παράγοντες που –αν και δεν τους φαίνεται- παίζουν μεγάλο ρόλο στο να μετατρέψουν ένα γεύμα εστιατορίου σε ιδανικό ή σε ένα από αυτά που θέλουμε να ξεχάσουμε;
Σωστό μενού
Τιμές που δεν ξεφεύγουν
Ευγενικό και επαρκές προσωπικό
Ξεχωριστή διακόσμηση
Μουσική που δεν ενοχλεί.




Το Mythos Taverna είναι ένα σημείο σταθμός ποιοτικής κουζίνας με πολλές γευστικές προτάσεις μεσογειακής γαστρονομίας κερδίζοντας τις καλύτερες εντυπώσεις.. Με all day χαρακτήρα είναι το ιδανικό στέκι για café, πρωϊνό αλλά και πλούσια γεύματα. Η κουζίνα χρησιμοποεί τα καλύτερα και αγνότερα υλικά ενώ η έμπειρη ομάδα δίνει τον καλύτερο της εαυτό καθημερινά! Το Mythos Taverna έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον με ειδικά μενού που ξεκινούν από 5-25 ευρώ.


Στόχος του ήταν να δημιουργήσει ένα χώρο με κορυφαίο service, ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα για όλες τις ηλικίες, σε προσιτές τιμές που να εξυπηρετούν όλα τα οικονομικά budgets.
Μια επίσκεψη στον χώρο μας θα σας πείσει!
Τοποθεσία και στοιχεία επικοινωνίας
Διεύθυνση: 090 Adelianos Kampos, Αδελιανός Κάμπος, Κρήτη 74100, Ελλάδα
Τοποθεσία: Ευρώπη > Ελλάδα > Κρήτη > Νομός Ρεθύμνου > Αδελιανός Κάμπος
Αριθμός τηλεφώνου: 306979245598

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου