Τρίτη 28 Ιουνίου 2016

Επιτυχίες για μια ακόμη φορά από τον Σπάρτακο Ιωαννίνων



Για μια ακόμη φορά μεγάλες εμφανίσεις και επιτυχίες των αθλητριών και αθλητών του Σπάρτακου Ιωαννίνων, σε διεθνές και πανελλήνιο επίπεδο.

Συγκεκριμένα: η πρωταθλήτρια της άρσης βαρών ΄Αννα Μπογά στο παγκόσμιο πρωτάθλημα άρσης βαρών εφήβων – νεανίδων, που διεξήχθη στην Τιφλίδα της Γεωργίας 25/6- 02/07 αγωνιζόμενη στην κατηγορία των 48 κ. κατέλαβε την 11η θέση, μετά από καλό αλλά και άτυχο σε δύο προσπάθειες αγώνα. Η αθλήτρια συνοδευόταν από τον προπονητή του συλλόγου κ. Χρήστο Τριφύλλη.

Ο πρωταθλητής του τζούντο Δημήτριος Καλογήρου αγωνίστηκε με την εθνική ομάδα της χώρας μας στο βαλκανικό πρωτάθλημα παίδων – κορασίδων Α΄, που διεξήχθη στα Σκόπια στις 25 και 26/06, στην κατηγορία – 66 κ. κατέλαβε λόγω απειρίας κυρίως την 5η θέση. Στους αγώνες συμμετείχε και ο αθλητής Ευάγγελος Kαλογήρου στην κατηγορία – 60κ. Τους αθλητές συνόδευε ο προπονητής του συλλόγου κ. Αφεντούλης Βαφειάδης.

Στο πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου παίδων – κορασίδων Α΄ που διεξήχθη στα Τρίκαλα 25-26 Ιουνίου, οι αθλήτριες του συλλόγου μας Αλίκη Παδιώτη και Βασιλική Βαγγελή, πραγματοποίησαν καταπληκτικές εμφανίσεις, Η Παδιώτη στο ύψος κατέλαβε την 3η θέση με επίδοση 1,70 όση και η δεύτερη αθλήτρια, η οποία είχε καλύτερη δεύτερη προσπάθεια. Η Βαγγελή στα 400 μ. με εμπόδια κατέλαβε την 5η θέση. Στη βαθμολογία ο σύλλογος κατέλαβε την 20η θέση σε σύνολο 120 περίπου συλλόγων (την 1η θέση των συλλόγων ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Ηπείρου –Λευκάδας ). Τις αθλήτριες συνόδευε η προπονήτρια κ. Χρυσάνθη Σπυριδάκου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου