Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2014

Ηγουμενίτσα: Συνελήφθησαν δύο ημεδαποί, για παράνομα τυχερά παιχνίδια

Ηγουμενίτσα: Συνελήφθησαν δύο ημεδαποί, για παράνομα τυχερά παιχνίδια


Οι έλεγχοι αποσκοπούν στην καταπολέμηση του παράνομου «τζόγου»

Στο πλαίσιο των ελέγχων για την καταπολέμηση του παράνομου «τζόγου», συνελήφθησαν, χθες (24.10.2014) το απόγευμα, στην Ηγουμενίτσα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 59 και 35 ετών, κατηγορούμενοι για παράνομα τυχερά παιχνίδια.
Ειδικότερα, χθες το απόγευμα, πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε καφενείο ιδιοκτησίας του 59χρονου, στο οποίο εργάζεται ως υπάλληλος ο 35χρονος, όπου διαπιστώθηκε δομημένη εγκατάσταση και λειτουργία έξι (6) ηλεκτρονικών υπολογιστών με σύνδεση στο διαδίκτυο και δυνατότητα πρόσβασης στη διενέργεια κερδοσκοπικών ηλεκτρονικών τυχερών παιγνίων «φρουτάκια».
Επιπλέον, στον ίδιο χώρο, οι δράστες είχαν τοποθετήσει τρία (3) ειδικά διαμορφωμένα τραπέζια για τη διεξαγωγή παράνομων χαρτοπαιγνίων ενώ διαπιστώθηκε ότι ο 59χρονος ιδιοκτήτης του καταστήματος, δεν κατείχε την προβλεπόμενη άδεια πιστοποίησης παιγνίων από την Επιτροπή Εποπτείας Ελέγχου Παιγνίων (Ε.Ε.Ε.Π.).
Οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές κατασχέθηκαν μαζί με τα παρελκόμενά τους.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας, ενώ η αστυνομική έρευνα και η προανάκριση, διενεργούνται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηγουμενίτσας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου