Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2014

Γιώργος Σταθάκης: «Κατάλληλη για την ανάπτυξη μικρομεσαίων επιχειρήσεων η Ήπειρος»

Γιώργος Σταθάκης: «Κατάλληλη για την ανάπτυξη μικρομεσαίων επιχειρήσεων η Ήπειρος»

«Ποικιλομορφία δυνατοτήτων για επενδύσεις»


Ως μια περιοχή στην οποία μπορεί να βρει άριστη εφαρμογή το σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ για την ανάπτυξη μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας σε συνεργασία με Συνεταιριστικές Τράπεζες και Επιμελητήρια χαρακτήρισε την Ήπειρο ο υπεύθυνος του τομέα ανάπτυξης του κόμματος Γιώργος Σταθάκης.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε πως η περιοχή της Ηπείρου χρειάζεται μεγαλύτερη μέριμνα και ενίσχυση του εξωστρεφή χαρακτήρα των επιχειρήσεών της. «Ιδιαίτερα οι συνεταιριστικές τράπεζες , πρέπει να αντιμετωπίζονται με τον τρόπο που αντιμετωπίζονται και οι τέσσερις συστημικές. Παράλληλα, πρέπει να επεκταθεί και να διευρυνθεί ο ρόλος τους» ανέφερε, μεταξύ άλλων.

Το απόγευμα της Τετάρτης μιλώντας σε ανοιχτή εκδήλωση της ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ Ιωαννίνων με θέμα «Εθνικό σχέδιο ανασυγκρότησης - το πρόγραμμα της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ», ο κ. Σταθάκης κατέστησε σαφές πως το μνημόνιο πρέπει να φύγει στο σύνολό του. «Δε χωράει αλλαγές και διορθώσεις», ανέφερε χαρακτηριστικά και επισήμανε πως μαζί με το μνημόνιο πρέπει να φύγει και η σημερινή κυβέρνηση που έχει μια συγκεκριμένη μνημονιακή φιλοσοφία στον τρόπο που βλέπει τις μεταρρυθμίσεις και την έξοδο της χώρας από την κρίση.

Τέλος αναφορικά με την κίνηση της κυβέρνησης να ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης από τη Βουλή την ερχόμενη εβδομάδα ο κ. Σταθάκης σημείωσε ότι δείχνει πανικό.

«Η κυβέρνηση προφανώς λειτουργεί υπό συνθήκες πανικού προσπαθώντας να δώσει παράταση ζωής στην πολιτική την οποία εφαρμόζει και από την οποία απ' ότι διαφαίνεται δεν υπάρχει καμία δυνατότητα απόκλισης, και προσπαθεί να αναβάλει τη στιγμή των εθνικών εκλογών που θα αποτυπώσει τον πραγματικό συσχετισμό δυνάμεων και τις επιθυμίες του ελληνικού λαού», ανέφερε χαρακτηριστικά.

http://www.neoiagones.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου