Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2014

Ιωάννινα:Συνελήφθησαν δύο ημεδαποί, για διαρρήξεις και κλοπές σε λεωφορεία

Ιωάννινα:Συνελήφθησαν δύο ημεδαποί, για διαρρήξεις και κλοπές σε λεωφορεία


Εξιχνιάστηκαν 5 περιπτώσεις κλοπών


Συνελήφθησαν, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας χθες (24.10.2014) τα ξημερώματα στα Ιωάννινα, ύστερα από συντονισμένες ενέργειες της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ιωαννίνων, δυο ημεδαποί, ηλικίας 22 και 42 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε ποινική δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές και παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Όπλων.
Η εγκληματική δράση των δύο ημεδαπών περιλαμβάνει διαρρήξεις και κλοπές σε λεωφορεία στα Ιωάννινα, με λεία ηλεκτρονικές συσκευές και χρήματα.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο μεθοδικής αστυνομικής έρευνας και συνδυαστικής αξιολόγησης στοιχείων τρόπου δράσης, διαπιστώθηκε ότι οι δυο συλληφθέντες, κατά το χρονικό διάστημα από 22 έως 24-10-2014, διέπραξαν πέντε διαρρήξεις – κλοπές σε υπεραστικά λεωφορεία του ΚΤΕΛ Ιωαννίνων, που ήταν σταθμευμένα σε υπαίθριο χώρο στάθμευσης στα Ιωάννινα, απ’ όπου αφαίρεσαν συνολικά:
το χρηματικό ποσό των (500) ευρώ
δύο ράδιο –CD και μία συσκευή αναπαραγωγής μουσικής (mp 3).
Το αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσαν, ιδιοκτησίας του 22χρονου δράστη, ταυτοποιήθηκε ως μέσο τέλεσης αξιοποίνων πράξεων και κατασχέθηκε.
Επίσης, βρέθηκαν στην κατοχή των δραστών και κατασχέθηκαν διαρρηκτικά μέσα και εργαλεία (γαλλικό κλειδί, φακός, γάντι) και ένα πτυσσόμενο μεταλλικό γκλομπ.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου