Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014

ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ: ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΤΡΟΧΑΙΟ ΣΤΗΝ Ε.Ο ΙΩΝΝΙΝΩΝ-ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΕΝΑΣ ΝΕΚΡΟΣ ΚΑΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ


ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ: ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΤΡΟΧΑΙΟ ΣΤΗΝ Ε.Ο ΙΩΝΝΙΝΩΝ-ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΕΝΑΣ ΝΕΚΡΟΣ ΚΑΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ


Θανατηφόρο τροχαίο συνέβη πριν λίγη ώρα στην εθνική οδό Αντιρρίου- Αγρινίου, ελάχιστα μέτρα από την Αγία Ελεούσα στην Κλεισούρα.
Συγκεκριμένα σημειώθηκε μετωπική σύγκρουση δύο οχημάτων με εκτροπή του ενός -που κατευθυνόταν προς Αντίρριο- εκτός του δρόμου . Τραγικός απολογισμός ο θάνατος του 47χρονου οδηγού του οχήματος που εξετράπη ο οποίος σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες είναι από το Αγρίνιο, πρόσωπο γνωστό στην τοπική κοινωνία από τη συμμετοχή του στα κοινά. Από τα σύντριμμα του οχήματος ο άτυχος άνδρας ανασύρθηκε νεκρός.
Στο άλλο όχημα επέβαιναν ο οδηγός αλβανικής καταγωγής, η σύζυγός του και ο 16χρονος γιος τους. Είναι καλά στην υγεία τους αλλά η μητέρα και ο γιος μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Αγρινίου με ελαφρά τραύματα.

Στο σημείο υπήρξε για λίγη ώρα δυσχέρεια στην κυκλοφορία και μεγάλη κινητοποίηση ΕΚΑΒ και Πυροσβεστικής και Αστυνομίας με την Τροχαία να ενεργεί την έρευνα για το θλιβερό συμβάν .

Σύμφωνα με νεώτερα στοιχεία νεκρός είναι ο 47χρονος Λεωνίδας Σταθόπουλος, πρόσωπο με παρουσία στα κοινά και τα πολιτικά δρώμενα.

Υπήρξε στέλεχος , υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης και πολιτευτής της Χρυσής Αυγής από την οποία παραιτήθηκε πρόσφατα.Ήταν παντρεμένος και πατέρας ενός παιδιού ενώ εργαζόταν στον ιδιωτικό τομέα.



http://allnews-epirus.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου