Δευτέρα 27 Οκτωβρίου 2014

Στον κόμβο Ιωαννίνων εντοπίστηκε η νταλίκα «φάντασμα» της Εγνατίας


Στον κόμβο Ιωαννίνων εντοπίστηκε η νταλίκα «φάντασμα» της Εγνατίας


Με πλαστές πινακίδες προκειμένου να μην πληρώνει το αντίτιμο στα διόδια, κυκλοφορούσε μία νταλίκα στην Εγνατία Οδό. Ο οδηγός του λευκού φορτηγού μάρκας VOLVO είχε εντοπιστεί πολλές φορές να σηκώνει τη μπάρα σε σταθμούς διοδίων του αυτοκινητοδρόμου, ωστόσο όταν γινόταν προσπάθεια να εντοπιστεί από τους αριθμούς κυκλοφορίας και να του επιβληθεί πρόστιμο, διαπιστωνόταν πως οι πινακίδες του δεν αντιστοιχούσαν στο όχημα.
Η Εγνατία Οδός Α.Ε, είχε καταγγείλει στην Αστυνομική Διεύθυνση Ιωαννίνων τα όσα συνέβαιναν με την συγκεκριμένη νταλίκα και τα ξημερώματα στήθηκε μπλόκο στον κόμβο Ιωαννίνων από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Ιωαννίνων.
Όπως προέκυψε από την έρευνα, ο οδηγός της νταλίκας κατάγεται από τα Γιαννιτσά και οι πινακίδες που έφερε ήταν πλαστές. Παράλληλα εντοπίστηκαν εντός του οχήματος, επιπλέον πλάστες πινακίδες με διαφορετικούς αριθμούς κυκλοφορίας, τους οποίους χρησιμοποιούσε προκειμένου να περάσει τους σταθμούς διοδίων χωρίς να πληρώσει το τέλος.
Ο 49χρονος οδηγός συνελήφθη και θα οδηγηθεί στο πλαίσιο του αυτοφώρου στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων, ενώ διερευνάται αν σκοπός της χρήσης των πλαστών πινακίδων ήταν μόνο η μη καταβολή των διοδίων ή υπήρχαν και άλλοι λόγοι.

http://vimanews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου