Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2014

Σεμινάριο Χειρουργικής Ανατομικής Χεριού στα Γιάννενα


Σεμινάριο Χειρουργικής Ανατομικής Χεριού στα Γιάννενα 


Η Ορθοπαιδική Κλινική και το Εργαστήριο Μικροχειρουργικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων διοργανώνουν το 12ο Σεμινάριο Χειρουργικής Ανατομικής Χεριού από 30 Οκτωβρίου έως 1 Νοεμβρίου, στα Γιάννινα, στο Ξενοδοχείο Epirus Palace.
Το Σεμινάριο είναι τιμητικά αφιερωμένο στη μνήμη του Αναπλ. Καθηγητή Ορθοπαιδικής Γρηγόρη Μητσιώνη. Η τελετή έναρξης θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 30 Οκτωβρίου και ώρα 8 το βράδυ στο Ξενοδοχείο Epirus Palace.
Το Σεμινάριο αυτό αποτελεί μέρος της εκπαιδευτικής δραστηριότητας του Εργαστηρίου Μικροχειρουργικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων το οποίο διαθέτει πλέον σύστημα διασφάλισης της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών του τόσο στον εκπαιδευτικό, όσο και στον ερευνητικό τομέα (ISO 9001/2000).
Σκοπός του Σεμιναρίου είναι η θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση Ορθοπαιδικών Χειρουργών και Πλαστικών Χειρουργών από όλη την Ελλάδα, στην Χειρουργική Ανατομική του Χεριού. Ομιλητές και εκπαιδευτές του Σεμιναρίου είναι διακεκριμένοι επιστήμονες ειδικοί στον τομέα της Ανατομικής του Χεριού.

http://vimanews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου