Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2014

Δέματα με χασίς είχαν κρύψει στον… προφυλακτήρα του Ι.Χ.!


Δέματα με χασίς είχαν κρύψει στον… προφυλακτήρα του Ι.Χ.!



• Κάθε είδους μέθοδο και κάθε ευφάνταστη κρυψώνα χρη­σιμοποιούν οι συμμορίες και τα διάφορα κυκλώματα προκειμένου να «εισάγουν» ανενόχλητα στην χώρα μας και να διακινήσουν ναρκωτικές ουσίες χωρίς να γίνουν αντιληπτά από τις Αρχές.
«Πρωταγωνιστές» σε τέτοιου είδους… κόλπα παραμένουν σταθερά οι Αλβανοί διακινητές, οι οποίοι φέρνουν το παράνομο εμπόρευμα στην Ήπειρο από την πατρίδα τους που φημίζεται για την μεγάλη παραγωγή χασίς!
Αυτό ακριβώς προσπάθησαν να κάνουν δύο νεαροί Αλβανοί, οι οποίοι είχαν την… φαεινή ιδέα να τοποθετήσουν 13 δέματα με 10 κιλά και 488 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη στον πίσω προφυλακτήρα του οχήματός τους.

Φύλλο και φτερό…
Οι δύο δράστες κινούνταν στην Επαρχιακή Οδό Ηγουμενίτσας – Σαγιάδας όταν στο 4ο χιλιόμετρο τους ακινητοποίησαν αιφνιδιαστικά άνδρες του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας.
Με την συνδρομή εκπαιδευμένου σκύλου οι αστυνομικοί έκαναν… φύλλο και φτερό το επιβατικό αυτοκίνητο και τελικά ανακάλυψαν την κρύπτη στον προφυλακτήρα του και εντόπισαν το παράνομο εμπόρευμα.
Οι δύο διακινητές, ηλικίας 34 και 31 ετών, συνελήφθησαν και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα με τις κατηγορίες της μεταφοράς και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και της παράνομης εισόδου στη χώρα μας.
Τα δέματα με την κάνναβη κατασχέθηκαν όπως επίσης και δύο κινητά τηλέφωνα που βρέθηκαν στην κατοχή των δραστών καθώς και το όχημα στο οποίο επέβαιναν. Οι συλληφθέντες επρόκειτο να οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα Θεσπρωτίας.
ΚΩΣΤΑΣ ΑΓΟΡΗΣ

http://www.proinoslogos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου