Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2014

«Επουλώνονται» λακκούβες σε δρόμους των Ιωαννίνων


«Επουλώνονται» λακκούβες σε δρόμους των Ιωαννίνων


Ξεκινούν από αύριο και από την οδό Τεπελενίου, εργασίες για την «επούλωση» των λακκουβών σε αρκετούς δρόμους της πόλης των Ιωαννίνων. Το έργο με τίτλο «Ανακατασκευή Ασφαλτοστρωμένων οδών του Δήμου Ιωαννιτών» θα εκτελεστεί τμηματικά. Η πρώτη φάση που ξεκινάει από αύριο, περιλαμβάνει τις οδούς-θέσεις: Ευεργετών, Τεπελενίου, Δεσποτάτου Ηπείρου, Πλάτανος, Μελετίου Γεωγράφου, Πινδάρου, Σπύρου Λάμπρου και Χρήστου Πάτση.
Συγκεκριμένα για αύριο Τετάρτη 22/10/2014, με απόφαση του Δημάρχου Ιωαννιτών, Θωμά Μπέγκα, απαγορεύεται η κυκλοφορία, στάση και στάθμευση όλων των οχημάτων, πλην εκτάκτων αναγκών, στην οδό Τεπελενίου, λόγω των εργασιών που θα εκτελούνται στη συγκεκριμένη οδό.
Τόσο η απαγόρευση της κυκλοφορίας, όσο και η εκτροπή της, θα γίνει με κατάλληλη εργοταξιακή σήμανση. Επίσης η κίνηση των πεζών θα πρέπει να γίνεται με ιδιαίτερη προσοχή μέσω εργοταξιακής σήμανσης όπου απαιτείται.
Σε εξέλιξη εργασίες αποκατάστασης πεζοδρομίων
Παράλληλα σε εξέλιξη βρίσκονται τις τελευταίες μέρες εργασίες για την αποκατάσταση φθαρμένων πεζοδρομίων, αρχής γεννωμένης από κεντρικά σημεία της πόλης. Συνεργεία του Δήμου εργάζονται σε σημεία πεζοδρομίων των οδών Ναπολέοντος Ζέρβα και Δωδώνης.
Επίσης - σύμφωνα με τον Αντιδήμαρχο Καθημερινότητας και Πολιτικής Προστασίας, Δημήτρη Νάστο – αρκετοί καταστηματάρχες που έχουν αναλάβει οι ίδιοι εργασίες αποκατάστασης πεζοδρομίων μπροστά από τα καταστήματα τους, έχουν προμηθευτεί υλικά από το Δήμο Ιωαννιτών, μετά από σχετικό αίτημα.

http://vimanews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου