Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2014

Δωρεάν γυναικολογικές εξετάσεις αύριο στο ΠΓΝ Ιωαννίνων


Δωρεάν γυναικολογικές εξετάσεις αύριο στο ΠΓΝ Ιωαννίνων

Το Υπουργείο Υγείας, και ειδικότερα η Υφυπουργός Υγείας, Κατερίνα Παπακώστα – Σιδηροπούλου, σε συνεργασία με την 6η Υγειονομική Περιφέρεια Πελοποννήσου – Ιονίων Νήσων –

Ηπείρου και Δυτικής Ελλάδας και τη Διοίκηση του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ιωαννίνων, συνεχίζει τη δράση που ξεκίνησε την Παρασκευή (16/9) στο Αρεταίειο, σχετικά με την πρόληψη της υγείας των γυναικών, κατά του καρκίνου του μαστού και του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας.
Σκοπός της δράσης είναι η ενημέρωση και η χάραξη στοχευμένων πολιτικών για την πρόληψη και προαγωγή της υγείας στις γυναίκες και στους νέους.

Στο πλαίσιο αυτό, στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων αύριο Παρασκευή από τις 8.30π.μ. έως 13.30μ.μ. θα γίνονται δωρεάν τεστ Παπ, καθώς και έλεγχος μαστών σε άπορες και ανασφάλιστες γυναίκες. Επιπλέον, η Διοίκηση του Νοσοκομείου ενημερώνει ότι το Τακτικό Ιατρείο Μαστού της Χειρουργικής Κλινικής θα λειτουργεί πλέον και κάθε Παρασκευή, εκτός από κάθε Τρίτη και Πέμπτη που ήδη λειτουργεί, αρχής γενομένης από την Παρασκευή 10/10/2014.


http://vimanews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου