Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2014

Συνεργασία Δήμου–Αστυνομίας για την ασφάλεια της ακριτικής Κόνιτσας


Συνεργασία Δήμου–Αστυνομίας για την ασφάλεια της ακριτικής Κόνιτσας

   • Έντονη κινητικότητα και συνεργασία μεταξύ Αστυνομίας και Δήμου Κόνιτσας παρατηρείται το τελευταίο διάστημα, με σκοπό την αύξηση των μέτρων αστυνόμευσης στην ακριτική περιοχή, καθώς τα κρούσματα της εγκληματικότητας των τελευταίων μηνών είναι σοβαρά, θέτοντας τους συναρμόδιους φορείς σε συναγερμό.
Μόνο μέσα σ’ ένα μήνα ο Δήμαρχος Κόνιτσας Ανδρέας Παπασπύρου δέχτηκε δυο φορές στο δημαρχείο την επίσκεψη της ηγεσίας της τοπικής ΕΛ.ΑΣ. και προχθές εκτός από τον Αστυνομικό Διευθυντή Ιωαννίνων Ανδρέα Παπιγκιώτη, στο γραφείο του Δημάρχου βρέθηκε και επιτελάρχης του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας.
Επιπλέον σήμερα Σάββατο στο Δημαρχείο της Κόνιτσας θα βρεθεί ο Γιαννιώτης Υπουργός Πολιτισμού Κώστας Τασούλας, προκειμένου να τεθούν επί τάπητος θέματα της αρμοδιότητάς του.

Δηλώσεις Ανδρ. Παπασπύρου
Ο Δήμαρχος Κόνιτσας κ. Ανδρέας Παπασπύρου δηλώνει κατηγορηματικά ότι δεν χάνει καμιά ευκαιρία να διεκδικεί επιπλέον μέτρα ασφάλειας και αστυνόμευσης, σε μία περιοχή με αυξημένα κρούσματα κλοπών και διαρρήξεων, αλλά και συμβάντων που έθεσαν σε συναγερμό τον Δήμο του. Επίσης ανακοίνωσε ότι επίκειται επίσκεψή του στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, καθώς η εδραίωση του αισθήματος ασφάλειας δεν σχετίζεται μόνο με την αστυνόμευση αλλά και με την εθνική άμυνα, σε μία περιοχή μάλιστα που είναι… καμένη από αφαίμαξη υπηρεσιών και στρατιωτικών φυλακίων.
ΒΙΛΙΑΝ ΣΤΑΣΙΝΟΥ

http://www.proinoslogos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου